Levering in geheel Nederland, Duitsland en België. offerte aanvraag button

Bedrijfsprofiel

LABOR PALLET BV  is gevestigd in Noord-Nederland, maar haar activiteiten bestrijken geheel Nederland en een deel van de buurlanden.

 
HISTORIE

Het bedrijf werd opgericht in 1976, door wijlen de heer H.J. Buikema.

 

H.J. Buikema

 

In 1980 droeg hij vervolgens de scepter over aan zijn zonen, Joop, Gerrit en Jan.

Oorspronkelijk begonnen als een handelsonderneming in gebruikte pallets, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een goed geoutilleerd recyclebedrijf van gebruikte pallets en een moderne fabriek op het gebied van palletproductie.
        

RECENTE ONTWIKKELINGEN

Het totale bedrijfsterrein beslaat 30.000m2 eigen grond, waarvan ruim 15.000m2 bebouwd is met productie- en opslagloodsen.
De laatste uitbreidingen vonden plaats in 2007 en 2008, met de bouw van twee nieuwe opslagloodsen, toereikend voor de opslag van ca 200 vrachtwagenladingen. Daarnaast verrees een nieuwe moderne productieloods in 2008.

In 2010 werd de capaciteit uitgebreid tot 7 automatische productielijnen. E.e.a. biedt thans de mogelijkheid om jaarlijks ca 2 miljoen nieuwe pallets te produceren en enige honderdduizenden gebruikte pallets te verhandelen.

 

DOELSTELLING : Long term mutual beneficial partnership.

Onze volledig klantgerichte denkwijze heeft als speerpunten :

Kwaliteit :
Kwaliteitshandhaving wordt gegarandeerd door geavanceerde productietechnieken en vakmanschap. Daarnaast wordt er doorlopend aandacht besteed aan innovatieve oplossingen, om de kwaliteit eventueel nog te verbeteren.


Prijs :
Kostenbeheersing op alle fronten leidt tot scherpe prijzen. Efficiency is hét sleutelwoord, welke resulteert in extreem lage productiekosten welke tot zeer aansprekende prijsverschillen kunnen leiden.


Levertijd :
Onze enorme opslagcapaciteit fungeert als verlengstuk van uw magazijn. De levertijd beperkt zich tot enkele uren van transport. Het klantvoordeel is duidelijk: minder beslag op uw ruimte én uw financiële middelen.


Betrouwbaarheid:
De basis voor een gezonde relatie. Dat vrijwel alle klanten vanuit de beginjaren nog steeds tot onze zeer gewaardeerde klantenkring behoren, getuigt daarvan. Voor ons geldt : Afspraak is afspraak !

 

ORGANISATIE

De mensen, waarmee u doorgaans te maken zult hebben, zijn:

Lidy de Vries – Buikema  administratief medewerkster
Joop Buikema (junior)  administratie, ordervoorbereiding, planning 
Jan Buikema  in- en verkoop binnendienst 
Gerrit Buikema in- en verkoop buitendienst
Joop Buikema algemeen directeur, houtinkoop en planning